20.03.2024  Концерт по случай 65-та годишнина на СПГСГ "Арх. Г. Козаров"

 
18.00 часа, Зала "Сливен"

Източник: www.sliven.bg    
Позоваването на източника е задължително.
  

С празничен концерт в зала "Сливен“ строителната гимназия в Града под Сините камъни "Арх. Георги Козаров” отбеляза своя 65-годишен юбилей. По повод празника кметът Стефан Радев изпрати поздравителен адрес до ръководството на училището, който беше прочетен от зам.-кмета Пепа Чиликова.

"За всички 65 години през училището са преминали толкова много деца, които със своя талант и умения са градили и продължават да градят доброто му име. Градите история и бъдеще! Пожелавам на всички Вас и семействата Ви крепко здраве, лични и професионални успехи! Честит празник!“, пише кметът.

От името на кмета Пепа Чиликова подари на директора на училището инж. Красимир Георгиев икона на Св. Димитър, който е покровител и на строителите.

С голямо вълнение директорът на училището честити празника и пожела на всички бивши и настоящи учители и ученици здраве и много късмет.

"Вече 65 години гимназията по строителство и геодезия твори кадри, които допринасят за бизнеса и за изграждането на нашето общество. Благодаря на всички бивши и настоящи колеги, които са допринесли и допринасят за рзвитието на нашите ученици", каза в приветствието си инж. Георгиев.

Училището връчи почетен знак за добро сътрудничество на Общината, както и на съсловни организации, свързани със строителството в Сливен.

На церемонията присъстваха още председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, областният управител Маринчо Христов, зам.-кметът Стоян Марков, представители на образователни институции от София и Сливен.
Още снимки на страницата на Инфо Туризъм Сливен във Facebook:



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени