15.03.2024  спектакъл "Щастлив съм"
от Ненчо Илчев

Източник: РДТ "Николай Хайтов" - Смолян
Позоваването на източника е задължително.


19.00 часа, Зала "Сливен" 


Автор: Емил Бонев
с участието на Румен Митев


Ненчо Илчев ще разкаже историята на живота си в спектакъла "Щастлив съм". В него зрителите ще се запознаят с истинския Ненчо, а не фокусника и комика познат от екрана. Ще разберат какво го вдъхновява и мотивира, кои са неговите духовни учители, даващи му криле.

Ще научат за победите и загубите на Ненчо, но и за поуките след тях. Автор на пиесата "Щастлив съм", по документални разкази на Ненчо Илчев, е Емил Бонев – сценарист на дълго очаквания филм за Гунди, който ще гледаме през 2024-а.

"Винаги съм се чудил кога Ненчо е запалил искрата на Вдъхновението си. И как толкова много години пламъчето в душата му е живо. Какво е това чудо да бъдеш харесван от зрители от всички възрасти и социални категории. След няколкото срещи с него разбрах, че ентусиазмът му дава сили, добротата – възможности, чистотата – резултати.

Обясних си защо този родопски диамант, шлифован от ръцете на пословично добър учител, блести години наред от телевизионния екран и театралната сцена и топли с неподправеното си очарование милиони зрители. Усетих от присъствието му, че вдъхновението се дава на хората с истинска, чиста човешка добродетел", споделя Емил Бонев


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени