22.11.2023  Изложба "Абстракт и енергия"
   
на Виолета Иванова

Източник: Галерия Седем .
Позоваването на източника е задължително

Откриване: 22 .ноември, Галерия "Седем"

Виолета Иванова е вълнуващ и изключителен артист на смесени техники с многопластов и абстрактен характер. Нейното изкуство се обогатява от пътешествие, което е било означено от животопроменящи събития и места.

Родена в България през 1980 г., тя се мести със семейството си в Чикаго, Илинойс през 2004 г. Виолета се движи от способността си да накара хората да почувстват нещо уникално и вълнуващо.

Високите нива на енергия, невероятната трудова етика и стремежът й към съвършенство са това, което задвижва този високопродуктивен и винаги се развиващ артист. Нейните картини са били излагани в различни изложби и събития в Седона, Кейв Крийк, Скотсдейл и Финикс Аризона. Творбите и са били представени в галерията на Джеймс Ратлиф в Седона и Симик Galleries в Скотсдейл Аризона.

Нейните произведения представлява резултат от смесване на медии, светещи в тъмното ефекти, скрити цветове, променящи цвета метални прахове и текстури, всичко това в персонализирани платна и дъски. С годините тя се превръща в духовен художник, който използва изкуството като терапия, изобразяващ дълбоки образи, които насърчават ума да се свърже с духа и достигне по- високо ниво на осъзнание.

Картините и често включват неутрални цветове със скрити терциарни цветове в комбинация с лечебни кристали, естесвени камъни и минерали, метални прахове, плътна текстура и други земни материали. Всяко произведение е отворено за индивидуална интерпретация и създадено с намерението да насърчи вътрешното чувство за благополучие, като внесе баланс между женската и мъжката енергия в този свят.  

 




Още снимки от откриването на изложбата във Facebook:



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени