12.09.2020  Концерт на Графа "ТИ ГРЕЕШ" / крепост "Туида" 
  Още снимки от концерта на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:

  Още снимки от изпулнението на Джуниър Бенд на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:

 

Концерт на Графа "ТИ ГРЕЕШ"

Източник: Mузикална компания Монте Мюзик
Позоваването на източника е задължително.
  

на крепост "Туида"  

Любимецът на публиката води със себе си и прекрасните и талантливи момичета и момчета от Джуниър Бенд, с които записа и засне клип на стрийт версия на новия си мега хит "Ти Грееш".

Още с идването си в Сливен впечатляващият ученически състав ще премине в ритъма на "Ти грееш" по улиците на града и ще създаде усмивки и настроение за вечерта. Кога – "Ще ви изненадаме приятно - обещава ръководителят на Джуниър Бенд Йордан Цветанов, защото Графа идва в Сливен."

А той и бендът му са подготвили, както винаги брилянтна програма. Тя е нова и включва последните песни на Графа и най-големите му хитове през годините. Музикалната продукция, която оставя незабравими спомени в публиката след дългите месеци на изолация, беше представена за пръв път в четири поредни вечери в парк-център "Юнак" в София, а след това във Велико Търново, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Сандански, а сега идва и в Сливен.

Билети все още са налични в мрежата на Ивентим и на касите на зала "Зора" и крепост "Туида", която ще работи с удължено работно време и ще е на разположение и на последния желаещ да присъства на шоуто, съобразно противоепидемичните условия.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени