1-2.09.2018  Tурнир Болярка Тенис къп 2018

Източник: sliven-sport
Позоваването на източника е задължително.
  

ТК "Сливен-92", "АТП" /в градска градина/, "Спорт Палас"


Oживена подготовка за тенис турнир Болярка Тенис къп 2018. На всички тенис бази в града на стоте войводи е горещо. Но причината не е времето, а наближаващият старт на 18-тото поредно издание на тенис турнира за любители Болярка Тенис къп 2018, което ще се проведе на 1-ви и 2-ри септември.

Трудно могат да се намерят свободни часове за ползване на корт до началото на турнира, защото сливенските участници усилено провеждат финалните си тренировки.

Записани са 160 участника, дълъг списък с резерви е в очакване някой да се откаже. Няма тенис клуб в страната, който да не е изпратил свой представител на турнира.

 






Както всяка година организаторът на турнира се е погрижил на тенис базите в града да бъдат дегустирани новите продукти на Перлата в короната. Записването за турнира е приключило и в момента се проверяват записаните участници, съобразно критериите в наредбата на турнира.

Ако сте се докоснали до магията на тениса, ако той е вашата страст заповядайте да наблюдавате мачовете от турнира. На 1-ви септември на тенис бази: ТК"Сливен-92", "АТП" /в градска градина/, и "Спорт Палас", когато ще се проведе груповата фаза на турнира, а на 2-ри септември схемата на елиминации ще е само на тенис база "Спорт Палас".


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени