26.05.2021  Сливен подкрепя клуба по акробатика "Стефан Данчев"

26 май от 18 ч. на откритата сцена на пл. "Цар Освободител" / пред Общината /,


 
 
Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.


Община Сливен кани всички жители и гости на града тази вечер - 26 май от 18 ч. на откритата сцена на пл. "Цар Освободител" /пред Общината/, заедно да изразим подкрепата си и да пожелаем успех на акробатите от клуб "Стефан Данчев" на финалната надпревара в шоуто "България търси талант".

По инициатива на кмета Стефан Радев е подготвена програма, в която ще пеят младите таланти Иван Едрев и Добромира Стоянова, Дует "Стил" и ще танцуват балетите "Барби" и "Адажио". На сцената ще можете да видите изпълненията и на самите акробати.

"Вълнуващото изпълнение на акробатите в предаването на 23 май и класирането им за финала ни дадоха пореден повод за гордост за целия ни град. Вярвам, че ще се представят достойно и от сърце им пожелавам успех!", каза кметът Стефан Радев.

Децата от клуб "Стефан Данчев" и техният треньор Виолета Бинева са в края на подготовката за участието си във финала, който ще бъде излъчен на живо тази неделя, 30 май от 20 ч. по бТВ.

Не пропускайте шоуто "България търси талант" и подкрепете децата на Сливен – малките акробати от Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев" – Сливен.