УАУ" мега спектакъл на цирк Балкански

Източник: Академичен цирк Балкански.
Позоваването на източника е задължително.
  

На площадката на Битака до Кауфланд  

От 19-ти до 22-ри юли 2018 г. Академичен цирк Балкански ще представи на жителите и гостите на град Сливен (до Kaufland) своя изцяло нов "УАУ" мега спектакъл!

Участват артисти от 5 държави с изключителни номера - Италия, Русия, Колумбия, Украйна и България. Големият атракцион "Гигантското колело на смъртта" изпълняват носителите на "Сребърен клоун" от Световния цирков фестивал в Монте Карло и на "Икар" за цирково изкуство на Съюза на артистите в България Велизара и Николай Балкански /с два рекорда Гинес/. Екстремният номер "Глобусът на смъртта" отново ще се изпълнява от любимците на малки и големи - Хел Райдърс.

В шоуто Велизара Балканска ще представи на публиката своя дебютен номер. Също така удостоената с Почетния знак на Министерството на културата "Златен век" – еквилибристка Кристина Костова ще представя водна еквилибристика. За веселото настроение на всички под купола на академичен цирк Балкански ще се погрижат най-забавните клоуни в Европа.

Цирк Балкански е най-големият на Балканския полуостров, пълноправен член на Европейската асоциация на цирковете ЕСА от 2012 г. насам, а от 16 април 2016 г. е единственият български цирк, удостоен със званието "академичен" от Българската академия на науките и изкуствата.

logo














Представления: Четвъртък - събота от 17:00 ч. и от 20:00 ч., Неделя от 11:00 ч. и от 16:30. ч
Билети: Онлайн или от касите пред цирка (след 17ти юли) Заповядайте под купола на Академичен цирк Балкански!



 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ  


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени