12.02.2019  Театрална постановка "Всяка година по същото време"

 
19.00 часа, Зала "Сливен"  

Източник: HRISTOSHOPOVcom
Позоваването на източника е задължително.
  

Автор: Бърнард Слейд , режисьор: Георги Михалков, превод: проф. Андрей Аврамов , остюмография: Петър Митев, сценография: Антония Попова, продуценти: Лилия Грънчарова и Cити Марк Арт Център

Участват: Христо Шопов и Лилия Маравиля.
  

"Всяка година по същото време" е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест. 

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!


Спектакълът "Всяка година по същото време" е поредният съвместен проект с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля.

Майсторската им игра завладява театралната публика още в първата част на продукцията – "Догодина по същото време" - пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд.

 









Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата -"Всяка година по същото време". В нея, актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си - Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства! Прекрасният превод е дело на проф.Андрей Аврамов. Режисьорът - Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл.
  


 
Христо Шопов и Лилия Маравиля.  

 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ  


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени