"Възгледите на един учител
за всеобщата просвета"

Моноспектакъл на Камен Донев

Източник: Драматичен театър "Стефан Киров" - Сливен
Позоваването на източника е задължително.

19.00 часа, Драматичен театър, "Стефан Киров"  

На 6 февруари Камен Донев ще гостува в Сливен с Лекция 2 - "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" от 19:00 ч. в ДТ "Стефан Киров". Билетите ще бъдат пуснати на касите на театъра и Зала "Сливен" от 9 януари (сряда).

"Какъв хубав и вълнуващ хумор!" така описва публиката магичните моноспектакли на актьора. И добавя: "Чакаме с нетърпение да ни облагороди с изкщуството си пак" по повод едно творчество, което през смеха води по пътя на осъзнаването. Един многостранен талант на актьор, музикант и танцьор успява да ни въведе в света на просветата в наши дни, разбира се чрез традиционните за него хумор и сатира. "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" със своя образцов, а не нравоучителен характер, грабва аудиторията по начин, по който я въвлича във водовъртеж от емоции, от който никога не излизаш същия. Нестандартен и гениален – така го описва жадната за знания публика своят "учител" Камен Донев.

Една смесица от неподражаема актьорска игра, скороговорки, букет от безумни ситуации, преразказани чрез мъдри думи, щипка сарказъм и остроумие като черешка на тортата – това е той. Безспорният талант на един актьор, чиято комичност умело върви по бръснача на сериозността, всеки път успява да екзалтира всяка една публика, пред която се изправя. Творчеството на Камен Донев е отделен жанр, различен от всички други. Преплитащо в себе си лекотата на изказа, образцовата игра, хумористично-пеперливото произнасяне на глас на нещата, за които иначе се мълчи. На излизане от залата ще гледате на себе си и заобикалящия свят с други очи - очите на промяната. А дали ще я постигнем, зависи само от нас... Билети на билетните каси на Зала "Сливен" и ДТ "Стефан Киров" от 9 януари.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени