7.12.2018  С ледено шоу и изпълненията на Тита грейна Коледната елха на Сливен

Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

С атрактивно ледено шоу, тържествена заря и изпълненията на популярната певица Тита, грейна в празнични светлини Коледната елха на Сливен.

Вечерта беше открита от децата на Вокално студио "Усмивка", с вокален педагог Мария Желева.

Специален гост на празника беше популярната изпълнителка Тита, която стотици жители и гости на града бурно аплодираха. За празничната атмосфера допринесе и падащият изкуствен сняг, който се сипеше върху присъстващите, дошли да споделят дългоочакваното и традиционно събитие.

"Това е времето, в което домовете ни са изпълнени с топлина и уют, сплотеност, надежда, вяра за по-добър утрешен ден, любимото време на най-малките ни съграждани, които трепетно очакват своите подаръци", посочи в словото си кметът Стефан Радев. ,,Бъдете живи и здрави, много щастливи и нека всяко Ваше начинание се радва на успехи. Пожелавам ви вълшебни празници, които да споделите с Вашите близки и приятели". Това пожела кметът на Сливен, който заедно с Тита и водещия на вечерта отброи секундите до запалването на светлините на Коледната елха. То беше придружено от празнични илюминации, които озариха небето над сградата на Общината.

По-късно с атрактивно шоу бе открита първата ледена пързалка за сливналии и гости на града. В него със свои изпълнения се включиха Струнен квартет "Grand Quattro" и фигуристи. Пързалката е разположена пред източния вход на сградата на Общината и е с размери 12,5 м на 20 метра. Предвижда се тя да бъде на разположение на жителите на града до началото на месец март..








Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени