19.10.2018  Юбилеен концерт по случай 140-годишнината на ПМГ "Добри Чинтулов"

Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

Юбилеен концерт по случай 140-годишнината на Профилирана природо-математическа гимназия "Добри Чинтулов" се състоя на 19 октомври 2018 г.

Бивши и настоящи учители и ученици поздрави от сцената на Драматичния театър директорът на гимназията Мариана Милева. В съзвучие с приветствието, тя обяви началото на нов проект – платформа във виртуалното пространство, която ще дава възможност за бърза и лесна комуникация на бивши и настоящи възпитаници на гимназията. Проектът е осъществен от зрелостници на учебното заведение.

Много поводи за гордост и надграждане на постиженията пожела кметът Стефан Радев на учителския екип и учениците на гимназията. Той връчи на директора Милева икона на Света Богородица. "140 години будят почит и уважение. Пожелавам Ви още по-забележително развитие и бъдеще, надграждайте създаденото до момента и бъдете горди от високите резултати  на своите възпитаници. Бъдете креативни и се радвайте на много успехи в начинанията", посочи в словото си кметът Радев.

Приветствие по повод годишнината отправи и заместник – министърът Таня Михайлова, която връчи плакет от МОН на директора Мариана Милева.

Сред официалните гости бяха народните представители Десислава Танева, Галя Захариева, председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев, заместник – кметовете Стоян Марков и Пепа Чиликова, секретарят на Общината Валя Радева, общински съветници.

Празничната програма продължи с рецитали, изпълнения на пиано и танци, от възпитаниците на учебното заведение.
 
ДИМИТРОВДЕН, ПРАЗНИК НА СЛИВЕН   


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени