2.03.2018  Празничен концерт за 3 март се проведе в зала "Сливен"


Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

18.30 часа, Зала "Сливен"  

Участниците в празничния концерт, посветен на 140-та годишнина от Освобождението на България, очароваха публиката в зала "Сливен" тази вечер вечер. Празничното събитие започна с химна на България, в изпълнение на Иван Едрев. Приветствие към участниците и гостите отправи кметът Стефан Радев.

"Изпълненията на талантливите деца на Сливен са резултат от много старание и труд. Имаме привилегията да работим, да учим и да творим в свободна страна. Тази възможност ни е дадена преди 140 години от стотиците синове на България, от знайни и незнайни воини, дали живота си за свободата. Нека тази вечер е за тях!", каза Стефан Радев.

На сцената се изявиха малки певци, музиканти, танцьори и акробати. Участваха изпълнители от школата по пиано "Пианисимо", с ръководител Елена Ангелова, от клуба за поп и рок изпълнители "Ритъм", с ръководител Елена Пеева, детски фолклорен ансамбъл "Тракийче" при Детски комплекс, с ръководители Виолина Петкова, Мирчо Дерменджиев и Васил Василев. Публиката видя и изпълненията на младежкия танцов ансамбъл "Браво" при Народно читалище "Хаджи Димитър 1937", с ръководители Станка Иванова и Иван Добрев, школата за народно пеене "Славейче" при читалище "Христо Ботев 1897", с ръководител Петя Григорова и балет "Адажио" при читалище "Зора 1860" , с ръководител Наталия Хаджикостова. Участваха и атрактивните акробати от спортния клуб "Стефан Данчев" на Виолета Бинева.

Водещи на концерта бяха Камелия и Никола от театъра при ППМГ "Добри Чинтулов", с ръководител Веселина Симеонова.



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени