21.08.2017  Държавно отборно първенство по тенис на корт за юноши и девойки до 18 г.

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Сливен бе домакин на Държавно отборно първенство по тенис на корт за юноши и девойки до 18 г. Най-добрите тенисисти от цялата страна премериха сили от 21 август до четвъртък на тенис база "Спорт Палас" до градския стадион "Хаджи Димитър".

Юношите на ТК "Дема", гр. София и девойките на ТК "Банкя", гр. София спечелиха първите места на държавно отборно първенство до 18 год. за юноши и девойки. Надпреварата е от календара на БФТенис и се проведе при много добра организация на кортовете на ТК 'Спорт Палас', гр.Сливен.

Отборът на Сливен , чийто състезателки бяха с две години по-малки от останалите зае четвъртото място в оспорвана битка с ТК "Хасково 2015" които победи с 2:1 победи над ТК "Спорт Палас", гр.Сливен. Лилия Димова даде преднина на ТК "Хасково 2015" след победа с 6:0, 6:1 над Мариана Миндева. Вилиона Митрофанова се наложи с 6:0, 6:2 над Моника Владимирова и изравни резултата. В решителната среща по двойки Берна Алексиева и Лилия Димова победиха с 6:4, 6:4 Мариана Миндева и Виолина Митрофанова.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени