Театрална постановка
"Шумки от вяра по диви пътеки"


Източник: пътуващ театър "ПРОтегни ръка"
Позоваването на източника е задължително.

Актьорите, участващи в пътуващ театър "ПРОтегни ръка", са служители на ПроКредит, заемащи в ежедневието си различни позиции. Това е третата постановка, която те представят на сцена. Част от тях са участвали и в предините две постановки "Малкият принц" и "Чудеса, чудесии или чудният свят на приказките", а за други "Шумки от вяра по диви пътеки" е първото им театрално предизвикателство. Всички те се включват в проекта безвъзмездно, обединени да помагат на децата, потърсили подкрепата на "ПРОтегни ръка".
  

Накъде сме тръгнали? По чии пътеки? В какво вярваме? Имаме ли време да поспираме и да се замисляме?

Отново заредени с неизчерпаема енергия, на сцената излизат непрофесионалните актьори, служители на ПроКредит Банк, за да представят благотворително пиесата "Шумки от вяра по диви пътеки", доказвайки, че с любов и верую може да се постигне много, особено когато са искрени и подчинени на благородна кауза.

Превъплътили се в герои от разказите на Николай Хайтов, те ще ни върнат недалеч назад във времето и отдадени на мисията да помагат за лечението на деца с тежки заболявания ще пътуват из цялата страна, за да представят новата постановка на Пътуващия театър "ПРОтегни ръка".

Успехите на първите две пиеси, гледани повече от 100 пъти на сцените из цяла България, пълните салони и обичта, с която ни даряваше най-неподкупната публика, децата, ни вдъхновиха да продължим с доброволната ни и благотворителна дейност посредством пътуващия театър "ПРОтегни ръка". Събраните средства от поканите на постановките се използват в подкрепа на едноименното Сдружение, което вече 14 години, без никому нужни фанфари, неуморно помага и финансира лечението на бедни деца със сериозни здравословни проблеми.

Сега ви показваме нашата трета пиеса, написана по сюжети от разказите на Николай Хайтов, "Римска делва", "Пътеки" и "Изпит". Началото е дадено – премиерата е на 7 юни 2017 г. от 19:30 ч. на сцената на Сатиричния театър в гр. София. Покани може да вземете от централния офис на ПроКредит Банк в гр. София, бул. Тодор Александров №26 или да запазите на тел. *7000 (на цената на един градски разговор).


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени