22.04.2017  Национално състезание по офроуд "Сливен 4х4 Екстрийм" 

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

26 екипажа от цялата страна участваха в Националното състезание по офроуд "Сливен 4х4 Екстрийм", което се проведе в събота и неделя край сливенското село Блатец. Те се състезаваха в три класа – "прототип", "модифициран" и "стандартен".

Победители в клас "прототип" са Емилиян Петров с навигатор Драго Янев от Вълчи дол. Втори са Павел Павлов и Георги Вълчев от село Рашково, а на трето място – Пламен Исаев с навигатор Симеон Петров от Велико Търново.

В клас "стандартен" първото място заеха Георги Радев и Милен Дечев от Стара Загора, втори – Райко Райнов и Христо Георгиев от Смолян, а трети – Евгени Андреев и Георги Георгиев от сливенския клуб. На първо място в клас "модифициран" се класираха Кристиян Заимов и Костадин Гергьовски от село Смилян, на второ място – Иван и Васил Калпачки от Говедарци, а третото място заеха Иван Еленков и Ники Акробата от Сливен.

Наградите на победителите бяха връчени от зам.-кмета на община Сливен Румен Иванов. Организатор на състезанието бе Офроуд клуб "Сливен 4х4 Екстрийм", със съдействието на Община Сливен. Надпреварата е част от веригата траялни състезания "4х4 Екстрийм" - тип "затворено трасе с голяма трудност".



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени