9.04.2017  Мотористи от цялата страна се събраха в Сливен

 
Източник: Радио "Фокус". Позоваването на източника е задължително.  

11.00 на площад "Хаджи Димитър"  

Мотористи от цялата страна се събраха в Сливен за откриване на Мотосезон 2017, предаде репортер на Радио "Фокус" – Сливен.

Домакин на събитието бе местния мотоклуб "Биволите". На площад "Хаджи Димитър" в центъра на града се събраха над 300 мотористи от Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Търговище, Шумен и други градове от страната. Водосвет за лек и безавариен сезон отслужи отец Павел от катедрален храм "Свети Димитър".

Мотористите направиха почетна обиколка на града и отпътуваха за село Тополчане, където се провежда традиционно събиране. 18 са членовете на мотоклуб "Биволите" в Сливен, съобщи председателят на клуба Звезделина Симеонова. Тя призова останалите участници в движението да се съобразяват, когато видят мотор на пътя и да пазят водачите. "Ние имаме същите права на пътя, като тези в колите, но сме по-уязвими. Затова шофьорите трябва да ни пазят, както и ние се съобразяваме с тях. Ние също имаме деца и семейства и искаме да се прибираме живи у дома", коментира Симеонова.

И тази година сливенските мотористи ще участват в традиционните маршове и събори, но и тази година мотосъбор на Карандила няма да се състои, допълни Звезделина Симеонова.  




Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени