Соня Келеведжиева поставя на сцена нов спектакъл по едноименната
нейна драма "Отвъд мечтаното"

 

Източник: Театър "Класика"
Позоваването на източника е задължително.
  
Снимки: Костас Анастасиу

Изявеният културен деец и общественик Соня Келеведжиева поставя на сцена нов спектакъл по едноименната нейна драма "Отвъд мечтаното".

За трафика на хора като престъпление срещу човешката свобода и като "робството на 21- век", като печеливш престъпен бизнес, говори открито новата драма на Соня Келеведжиева "Отвъд мечтаното". На ръба между доброто и злото, между страха и надеждата се движи действието. В

центъра на драмата е повратният живот на Мила и семейството й, на Виктория и сина й. Всичко започва с любов и завършва... с любов.

Зрителите ще бъдат потопени в един колкото реален, толкова и измислен свят, в който поставени на дискусия са извечните проблеми: родители- деца, робство- свобода, отчаяние- надежда, спасение, вяра и любов. Превъплъщенията на актьорския състав от "Класика" при ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" ще помогнат на зрителите да надникнат отвъд мечтаното, ще ги накарат да повярват в победата на любовта и доброто в света на моралната разруха.

Актуалната проблематика, неочакваните обрати, изненадите, преплитането на реалност и фантазност ще провокират любопитството, ще разпалят страстите, ще извикат неприязън към моралната деградация и липсата на ценности, ще провокират борба със съвременното зло, каквото е трафикът на хора. Сценарий и режисура- Соня Келеведжиева.
Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени